header2

"Door mijn werk ben ik gegroeid als persoon."

Als je een beperking hebt kan het soms moeilijk zijn om werk te vinden. Middin voor Werk kan je helpen om leuk werk te vinden dat helemaal bij jou past. Samen met een jobcoach ga je bekijken waar je goed in bent en waar je minder goed in bent. Daarna ga je samen op zoek naar de beste baan voor jou. Ook nadat we werk voor je hebben gevonden blijven we je helpen. Want zo’n nieuwe baan is in het begin best een uitdaging. Je jobcoach leert je samenwerken met je collega’s en hoe je je werk zo goed mogelijk kunt doen. Zodat je altijd met plezier naar je werk gaat!

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan meer informatie over het verloop van het traject en hoe het aanmeldingsproces eruit ziet.

Welk werk past bij mij?

Betaald werk

Middin voor Werk kan je helpen bij het vinden van een leuke baan waarmee je je eigen geld verdient. De eerste stap is contact opnemen met jouw arbeidsdeskundige van het UWV. Bel voor meer informatie naar UWV particulieren: 0900 - 92 94. De arbeidsdeskundige bekijkt samen met jou welk traject het beste bij jou past en bij welke jobcoachorganisatie jij je zou willen aanmelden. Als je je aanmeldt bij Middin voor Werk nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op voor een kennismakingsgesprek.

Onbetaald werk

Het kan ook zijn dat de stap naar betaald werk voor jou nog te groot is. In dat geval kunnen wij jou in contact brengen met Werken met Begeleiding. Daar kun je eerst ervaring opdoen via een stageplek of een werkervaringsplaats. Zo kun je ontdekken wat je mogelijkheden zijn en wordt de stap naar betaald werk via Middin voor Werk kleiner. Je jobcoach kan je vervolgens helpen om een geschikte stageplek of werkervaringsplaats te vinden.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Kevin is een uitstekende aanvulling voor ons team!

website

Kevin is te omschrijven als een betrouwbare en loyale medewerker die niet vies is van hard werken. We hebben hem in de afgelopen tijd zien opbloeien. In het begin was Kevin heel verlegen en bleef op de achtergrond. Dit zal hij altijd wel een beetje houden, maar we zien dat hij zich nu steeds meer op zijn gemak voelt en tijdens de bedrijfsuitjes is hij zelfs niet te herkennen zo veel praatjes dat hij heeft.

Werkgever KARWEI De Vogel (Berkel en Rodenrijs) over werknemer Kevin in 't Veen