"Ik heb het gevoel dat er écht naar me geluisterd wordt!"

1. Start van het traject: kennismaking

Eerst maak je kennis met een jobcoach. Wil je na deze kennismaking begeleid worden door Middin voor Werk? Dan maak je samen met je jobcoach een plan van aanpak. We bekijken wat jouw wensen en mogelijkheden zijn en welke banen hierop aansluiten.

2. Samen bekijken waar je goed in bent  

Met ondersteuning van een jobcoach neem je eventueel deel aan een werkervaringsplaats, bijvoorbeeld een restaurant of verzorgingstehuis. Op deze manier wordt je werkfit en raak je gewend om regelmatig te werken en leer je hoe je je werk zo goed mogelijk kunt doen. Je doet arbeidsritme op en ontwikkelt je werknemersvaardigheden. We bekijken je sterke en je minder sterke punten zodat we goed weten welke baan het beste bij jou past.

3. Op zoek naar het beste werk voor jou

Je jobcoach leert je hoe je een CV en een sollicitatiebrief kunt schijven. Wanneer er een sollicitatiegesprek plaatsvindt, helpt je jobcoach je om dit zo goed mogelijk te doen. Je jobcoach zorgt er ook voor dat de werkgever van tevoren heel goed weet waar jij goed in bent en waar je minder goed in bent.

4. We blijven je helpen om je werk goed te doen

Ook nadat je je baan hebt gevonden blijven wij je helpen bij je werk. Dit kan tot drie jaar na de start van je baan. Je kunt bij je jobcoach terecht met al je vragen en hij kan je ook helpen op de werkvloer. Zo doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij met plezier naar je werk gaat!

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je krijgt dan meer informatie over het verloop van het traject en hoe het aanmeldingsproces eruit ziet.