header5

"Ik ben altijd weer bereid om opnieuw te beginnen"

Middin voor Werk ondersteunt mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt bij het vinden van passend werk. Onze ervaren jobcoaches zorgen voor een optimaal re-integratietraject en bieden persoonlijke ondersteuning aan werknemers met een (lichte) fysieke en/of verstandelijke beperking. Hierbij staan de individuele wensen en mogelijkheden van de klant centraal. Ons uitgangspunt: iedereen maakt deel uit van de samenleving, hoort erbij en is in staat om een nuttige bijdrage te leveren.

Ook na de plaatsing begeleiden wij onze klanten intensief bij de optimale invulling van hun werk. Een succesvolle plaatsing en duurzame samenwerking tussen werkgever en werknemer is het resultaat!

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem voor meer informatie contact op met Middin voor Werk via dit contactformulier of bel ons via 070 - 372 35 20. Wij helpen u graag!

UWV erkend

Middin voor Werk is een door het UWV-WERKbedrijf erkend re-integratiebedrijf en jobcoachorganisatie. Wij voeren re-integratietrajecten uit voor het UWV-WERKbedrijf in de regio Haaglanden/Leiden en regio Rijnmond.  De doelgerichte persoonlijke aanpak van onze professionele jobcoaches maakt dat Middin voor Werk al jarenlang een betrouwbare samenwerkingspartner is van UWV en gemeenten.

Over Middin

Middin voor Werk is onderdeel van Middin, een zorgorganisatie die steun biedt aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een beperking. Vanuit onze organisatie zijn wij in staat om onze klanten een integrale aanpak te bieden voor werk, wonen en vrije tijd. Met onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij onze klanten op al deze gebieden ondersteuning op maat geven. De keuze van de klant staat hierbij altijd centraal. Wilt u meer over Middin weten? Klik hier om naar de site van Middin te gaan.

 

 

 

 

Respect, waardering, gepast vertrouwen en geduld zijn belangrijke kerncompetenties

 

Goed passende werkplekken worden vaak gevonden in kleine bedrijven, waar mensen werken met een sociaal hart. Ook een mix van verschillende werkplekken, werkzaamheden, collega's kunnen goed werken. En je terug kunnen trekken, of tijdelijk een andere collega of tak krijgen, kan de jongere helpen om de balans terug te vinden als deze even kwijt is.

Softe aanpak werkt  niet, harde aanpak werkt ook averechts. De aanpak die werkt is er een die gaat om directheid, eerlijkheid en doorzettingsvermogen. Ik ben altijd weer bereid om opnieuw te beginnen.

Alex Verver
Senior Jobcoach